Nieuw boek van Willem Middelkoop 'The Big Reset' verschijnt maandag 20 januari!

9789089645999-willem-middelkoop-the-big-resetMaandag 20 januari verschijnt  The Big Reset: War on Gold and The Financial Endgame waarin Willem Middelkoop op een zeer toegankelijke wijze de historie en problemen van het huidige financiële systeem beschrijft..

In 2007 schreef Willem Middelkoop in Als de dollar valt dat het niet de vraag was óf ons financiële systeem zou instorten, maar wanneer. Het bleken profetische woorden. Eind 2008 waren we slechts een paar uur verwijderd van de complete ineenstorting van ons wereldwijde kredietkaartenhuis. In zijn nieuwste boek beschrijft Middelkoop de historie en problemen van ons huidige financiële systeem en onthult hoe we voor 2020 zullen overgaan naar een nieuwe fase in het mondiale financiële systeem. 

Middelkoop zet in The Big reset uiteen waarom het parkeren van steeds meer schulden op de balansen van de centrale banken geen 
structurele oplossing voor de kredietcrisis biedt. Het is onvermijdelijk geworden dat we de komende jaren over zullen moeten gaan tot  het herstructureren van schulden. Daarnaast zal de komende tijd blijken dat het huidige dollarsysteem zal moeten worden vervangen door een nieuw door het IMF voorbereid systeem.