KWALON najaarsconferentie 2014 - 11 dec 2014

9789089647658_webDe KWALON najaarsconferentie 2014 vindt plaats op 12 december 2014 in zaal "Descartes (Q1-17)", Q gebouw van de Erasmus Universiteit, Burgemeester Oudlaan 50, Rotterdam.

KWALON is een onafhankelijke organisatie van onderzoekers en docenten aan universiteiten, hogescholen, onderzoeksbureaus en andere organisaties, die zich bezighouden met reflectie op de methodologie van kwalitatief sociaal-wetenschappelijk onderzoek. U kunt het programma hier bekijken

Tijdens deze conferentie zal aandacht besteed worden aan Doing Qualitative Research: The Craft of Naturalistic Inquiry van Joost Beuving & Geert de Vries. Naturalistisch onderzoek bestudeert hoe mensen met elkaar samenleven. De ervaringen en inzichten van mensen zelf staan daarbij voorop. Dit boek combineert theoretische reflectie met praktische tips. Het is geschreven voor studenten in de sociale wetenschappen, voor professionals in beleids- en organisatieadvies, gezondheidszorg en maatschappelijk werk; voor allen met belangstelling voor de samenleving. 

KWALON-bezoekers krijgen een speciale korting op Doing Qualitative Research tijdens deze conferentie.